SIMFERM
English
 

 

Metode si instrumente moderne de management al resurselor si activitatilor destinat fermelor si intreprinzatorilor din mediul rural - SIMFERM

 
Untitled Document

Etape

Activitati

Termene

I - Evaluarea stadiului si perspectivelor in domeniu. Analiza cerințelor.

 

I.1 - Elaborarea unui studiu tehnic privind evaluarea stadiului de dezvoltare a fermelor si a perspectivei de a se adapta cerințelor de modernizare

2009
Ianuarie

 

I.2 - Elaborarea unui studiu tehnic privind evaluarea stadiului informatizarii fermelor pe plan european si stabilirea funcțiilor/modulelor software ce trebuie abordate si elaborate pentru fermele romanesti

II - Elaborare documentație preliminara de conținut informațional (e-content) si Proiectare de ansamblu model funcțional al sistemului informatic

 

II.1 - - Elaborarea documentației preliminare de conținut informational (e-content) pentru sistemul informatic (tutoriale cadru productie agricola vegetala si animala)

2009
Decembrie

 

II.2 - Proiectarea de ansamblu a modelului de date initial si a aplicatiilor software ale sistemului informatic integrat.

III - Elaborare documentatie de continut informational (e-content) pentru productia vegetala. Proiectare model functional al sistemului informatic.

 

III.1 - Elaborarea documentației de conținut (e-content) pentru sistemul informatic (set de tutoriale si ghid de bune practici pentru producția agricola vegetala)

2010
Decembrie

 

III.2 - Proiectarea de detaliu a modelului funcțional al sistemului informatic integrat

IV - Elaborare documentație de conținut  informațional (e-content) pentru productia zootehnica si pentru managementul fermei. Realizare model funcțional al sistemului informatic. Experimentare model functional sistem informatic. Demonstrarea funcționalității și utilității modelului funcțional al sistemului informatic rezultat.  Elaborarea și difuzarea Buletinului informativ.

IV.1 - - Elaborarea documentației de conținut  (e-content) pentru sistemul informatic (set de tutoriale și ghid de bune practici pentru producția zootehnică)

2011
Decembrie

 

IV.2 - Elaborarea documentației de conținut  (e-content) pentru sistemul informatic (ghid de bune practici pentru managementul fermei)

IV.3 - Realizarea modelului funcțional al sistemului informatic integrat

IV.4 - Experimentarea modelului funcțional al sistemului informatic integrat

 

IV.5 - Demonstrarea funcționalității și utilității modelului funcțional al sistemului informatic rezultat

 

IV.6 - Elaborarea și difuzarea Buletinului informativ SIMFERM (newsletter)